Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g11g10kcal0.8g1.6g0.1g0.9g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g9g32kcal1.3g0g2.9g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g7.5g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.4g7.8kcal0g0.1g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g114kcal4.8g4.2g8.4g1.8g
Valittu annoskoko34g57kcal2.4g2.1g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna17g29kcal1.2g1.1g2.1g0.5g
Arvot/100g100g167kcal7g6.1g12.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272701