Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)17g5.4kcal0.6g0.8g0g0g
Sokeri 5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g153kcal3.2g25.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko34g77kcal1.6g12.9g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g38kcal0.8g6.5g1g0.2g
Arvot/100g100g223kcal4.7g37.6g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172