Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)11g34kcal1.9g5.9g0.3g1.4g
Ketsuppi, meira1.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Palvikinkku Wursti3.3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Oltermanni, perinteinen2.4g8.6kcal0.6g0g0.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g4.4g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g129kcal6.4g13.6g5.4g3g
Valittu annoskoko34g65kcal3.2g6.8g2.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna17g32kcal1.6g3.4g1.4g0.8g
Arvot/100g100g188kcal9.3g19.8g7.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387993