Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.5g3.1kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g120kcal8.8g1.2g8.8g0.2g
Valittu annoskoko34g60kcal4.4g0.6g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g30kcal2.2g0.3g2.2g0.1g
Arvot/100g100g174kcal12.8g1.7g12.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438983