Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)13g20kcal2.4g0g1.1g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Curry Paste red, Aroy-D0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.5g0.4kcal0.1g0g0g0.1g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow3.1g1.6kcal0g0.4g0g0g
Flora culinesse0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Fraiche 5% Valio3.1g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kookosmaito 2.5g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g69kcal5.4g2.6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko35g34kcal2.7g1.3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal1.4g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g100kcal7.8g3.8g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586