Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g6.2g46kcal0g0g5.1g0g
Sokeri5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl5.4g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)13g39kcal2.1g6.7g0.4g1.6g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Marianne crush 150g4.4g19kcal0.1g3.8g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g269kcal5.8g32.6g12.8g3.4g
Valittu annoskoko34g134kcal2.9g16.3g6.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna17g67kcal1.5g8.2g3.2g0.9g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622