Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Oltermanni, perinteinen4.7g17kcal1.2g0g1.4g0g
Aurajuusto2.7g9kcal0.5g0g0.8g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki6.3g5kcal0.8g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 2.4g4.6kcal0.7g0g0.2g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )2.4g3.4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g107kcal9.2g1.2g7.2g0.6g
Valittu annoskoko35g53kcal4.6g0.6g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g27kcal2.3g0.3g1.8g0.2g
Arvot/100g100g155kcal13.3g1.7g10.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062