Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 16g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper16g45kcal4.1g0g3.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g152kcal8.4g0.8g12.8g0.6g
Valittu annoskoko34g76kcal4.2g0.4g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g38kcal2.1g0.2g3.2g0.2g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.2g18.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672