Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g6.5g15kcal0.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g64kcal2g6.8g2.8g0.8g
Valittu annoskoko34g32kcal1g3.4g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g93kcal2.9g9.9g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682