Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.2g2.6g0g0.5g
Paprika, punainen6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g6.3g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g54kcal1.4g6.2g2.2g1.6g
Valittu annoskoko35g27kcal0.7g3.1g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.4g1.6g0.6g0.4g
Arvot/100g100g78kcal2g9g3.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462