Punaviini-patapaisti

Ruskista lihapaloja rasvassa padassa tai isossa paistinpannussa n. 10 min. Ripota 2rkl jauhoja päälle ja ruskista n. 2min.

Kaada lihan joukkoon 0,5l lihalientä ja sekoita voimakkaasti kunnes seos kiehuu.

Lisää pataan 2,5dl viiniä, laakerinlehti, 1tl kuivattua tinjamia ja 0,5tl kuivattua salviaa.

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1 tunti tai kunnes liha tuntuu murealta.

Kuori 2 isoa porkkanaa ja leikkaa ne n. 5cm pituisiksi paloiksi.

Huuhdo ja viipaloi sienet.

Lisää pataan ja mausta suolalla ja pirppurilla.

Hauduta kannen alla n. 15min kunnes kasvikset ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Poista laakerinlehti ja tarjoa perunan, pastan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti, ohuen ohut, Snellman16g14kcal2.7g0.1g0.3g0g
Oivariini vähärasv. 12g0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Viini, punaviini7.8g5.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni5.5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g55kcal5.8g1.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko34g27kcal2.9g0.8g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal1.5g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g80kcal8.4g2.3g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38491