Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk16g16kcal3.6g0g0.1g0g
Paprika keltainen 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g93kcal9.2g10g1.6g0.4g
Valittu annoskoko34g46kcal4.6g5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g23kcal2.3g2.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal13.4g14.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217