Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 7.8g10kcal1.6g0g0.4g0g
Naudan paahtopaisti7.8g8.7kcal1.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g43kcal6.8g1g1.2g0.4g
Valittu annoskoko34g21kcal3.4g0.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal1.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355