Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 19g37kcal3.5g0g2.5g0g
Amerikansekoitus, Apetit5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit4.7g6.1kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g120kcal8g1g9.2g0.2g
Valittu annoskoko34g60kcal4g0.5g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g30kcal2g0.3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g176kcal11.7g1.5g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531