Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 6.6g1kcal0.1g0g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.3g12kcal0.5g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.4g28kcal0.2g0.3g3g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.9g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g113kcal3.2g1.2g10.8g0.4g
Valittu annoskoko34g57kcal1.6g0.6g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g28kcal0.8g0.3g2.7g0.1g
Arvot/100g100g164kcal4.7g1.7g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651