Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g143kcal0.8g14.4g8.8g0.8g
Valittu annoskoko35g72kcal0.4g7.2g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g36kcal0.2g3.6g2.2g0.2g
Arvot/100g100g208kcal1.2g20.9g12.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891