Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus9g6.6kcal1.5g0g0g0g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)19g6.1kcal0.1g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g28kcal3.4g2.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko35g14kcal1.7g1.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.9g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal4.9g3.8g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480