Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 7g3kcal0.7g0g0g0g
Canderel makeutusjauhe1.2g4.5kcal0g1.1g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.8g5.6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Karviainen 15g5.9kcal0.1g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g105kcal2.8g5.6g7.6g1g
Valittu annoskoko35g53kcal1.4g2.8g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal0.7g1.4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g152kcal4.1g8.1g11g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782