Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g5g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g33kcal1.8g3g1.4g0.8g
Valittu annoskoko34g17kcal0.9g1.5g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.5g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g48kcal2.6g4.4g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529