Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi1.3g4.6kcal0.1g1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g69kcal3.4g3g4.2g0.4g
Valittu annoskoko34g35kcal1.7g1.5g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal0.9g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g100kcal4.9g4.4g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978