Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt8.8g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 7g5.5kcal1.2g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g37kcal3.4g4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko34g19kcal1.7g2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.9g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal4.9g5.8g0.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519