Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Margariini 60%, keskiarvo 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Juusto, keskiarvo 6.3g22kcal1.6g0g1.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Tonnikala öljyssä 4.7g8.9kcal1.3g0g0.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 5g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g152kcal8.6g8g9.2g0.4g
Valittu annoskoko35g76kcal4.3g4g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g38kcal2.2g2g2.3g0.1g
Arvot/100g100g219kcal12.4g11.5g13.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453