Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g7.8g5.9kcal1.3g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 16g17kcal0.6g3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g64kcal3.8g7.6g1.6g0.8g
Valittu annoskoko34g32kcal1.9g3.8g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1g1.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g93kcal5.5g11g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240