Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 2.4g7.9kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai7.2g25kcal0.9g5.1g0.2g0.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)4.4g16kcal0.6g2.4g0.4g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g11g8.9kcal0.1g1.9g0g0.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g4.4g33kcal0g0g3.6g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g213kcal3.8g29.6g8.6g2.2g
Valittu annoskoko35g107kcal1.9g14.8g4.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna17g53kcal1g7.4g2.2g0.6g
Arvot/100g100g309kcal5.5g42.9g12.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099