Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.1g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Ruohosipuli 2.8g0.6kcal0g0g0g0.1g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g78kcal5g2g5.4g0.4g
Valittu annoskoko35g39kcal2.5g1g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.3g0.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g113kcal7.2g2.9g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850