Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 5.8g2.5kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.6g16kcal0.5g3.3g0.1g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.9g18kcal1.4g0g1.3g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 7g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 3.5g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g3.1g12kcal0.9g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g114kcal6.2g8.4g5.6g0.4g
Valittu annoskoko34g57kcal3.1g4.2g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g29kcal1.6g2.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g166kcal9g12.2g8.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574