Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 31g12kcal0.1g2.2g0g1.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.7g4.5kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g56kcal0.4g6.6g2.4g2.2g
Valittu annoskoko35g28kcal0.2g3.3g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.1g1.7g0.6g0.6g
Arvot/100g100g81kcal0.6g9.5g3.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598