Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium6.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)13g8.1kcal0.4g0.6g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 3.1g10kcal0.1g0.1g0.9g0g
Katkarapu 6.3g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 6.3g21kcal1.7g0g1.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g90kcal6.4g2g6g0g
Valittu annoskoko35g45kcal3.2g1g3g0g
Annoskoko puolitettuna17g23kcal1.6g0.5g1.5g0g
Arvot/100g100g129kcal9.2g2.9g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040