Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl21g27kcal2.7g0.1g1.7g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.6g34kcal1.4g0.4g3g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl6.2g22kcal0.1g0.2g2.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g195kcal8.4g1.6g17.2g0g
Valittu annoskoko35g97kcal4.2g0.8g8.6g0g
Annoskoko puolitettuna17g49kcal2.1g0.4g4.3g0g
Arvot/100g100g282kcal12.2g2.3g24.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765