Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 9g4.3kcal0g0.8g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g22kcal0.2g3.4g0.6g1g
Valittu annoskoko35g11kcal0.1g1.7g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g5kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.3g4.9g0.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643