Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.4g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g6.3g9kcal1g0.1g0.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.7g1.3kcal0g0g0.1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 9g14kcal0.3g3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g63kcal2.6g7.8g1.8g1.2g
Valittu annoskoko35g32kcal1.3g3.9g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal0.7g2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g91kcal3.7g11.2g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106784