Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g5.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g43kcal3.4g3.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko35g22kcal1.7g1.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.9g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.9g4.6g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571