Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 14g27kcal3.9g0g1.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.3g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g99kcal10.4g3.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko35g50kcal5.2g1.6g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal2.6g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g143kcal14.9g4.6g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992