Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g12g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.2g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.6g1kcal0.2g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g58kcal4g2.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko35g29kcal2g1.3g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal1g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g84kcal5.8g3.7g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135