Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Tonnikala vedessä 3.9g4.1kcal0.9g0g0.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)3.9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Tomaatti, tuore3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g98kcal9.4g0.6g6.4g0.2g
Valittu annoskoko35g49kcal4.7g0.3g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal2.4g0.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g142kcal13.5g0.9g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388