Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g9g11kcal1.8g0g0.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g52kcal4.2g2.8g2.4g1g
Valittu annoskoko35g26kcal2.1g1.4g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1.1g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g75kcal6.1g4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070