Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g17g21kcal2.5g0g1.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.2g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.2g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Korppujauho 1g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g84kcal6.4g3.4g5.2g0.4g
Valittu annoskoko35g42kcal3.2g1.7g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g21kcal1.6g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g121kcal9.2g4.9g7.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422