Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 5g7.4kcal1.1g0g0.3g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kidneypapu keitetty 100g2.9g2.7kcal0.2g0.4g0g0.2g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g2.9g2.7kcal0.2g0.4g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g35kcal3.2g2.8g1g1.2g
Valittu annoskoko35g18kcal1.6g1.4g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.8g0.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g51kcal4.6g4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179