Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green4.7g15kcal1.1g2.3g0g0.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtikaali 1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g51kcal3.6g6.6g0.8g1.6g
Valittu annoskoko35g26kcal1.8g3.3g0.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.9g1.7g0.2g0.4g
Arvot/100g100g73kcal5.2g9.5g1.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012