Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 5g5.3kcal0.2g1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 8.3g8.6kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore4.2g0.4kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 7.7g8.1kcal1.7g0g0.1g0g
Purjosipuli 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g5.8g2kcal0g0.4g0g0.1g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g51kcal4.6g6g0.4g1g
Valittu annoskoko35g25kcal2.3g3g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1.2g1.5g0.1g0.3g
Arvot/100g100g73kcal6.6g8.7g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211