Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g8.2g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk15g3.9kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g51kcal4g2.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko35g25kcal2g1.1g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal1g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g73kcal5.7g3.2g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267