Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 3g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu9g12kcal1.7g0.2g0.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti3.5g6.4kcal0.1g0.4g0.5g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g4.7g5.2kcal0.8g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P5.9g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g71kcal5.6g5.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko35g36kcal2.8g2.7g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1.4g1.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8g7.8g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852