Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 22g7.8kcal0g1.6g0g0.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.6g18kcal0g0g2.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g4.1g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kaurahiutaleita(lidl)2.7g10kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g1.4g8.3kcal0.3g0.2g0.7g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g133kcal1.8g17g6g1.8g
Valittu annoskoko35g66kcal0.9g8.5g3g0.9g
Annoskoko puolitettuna17g33kcal0.5g4.3g1.5g0.5g
Arvot/100g100g191kcal2.6g24.4g8.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258