Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.6g13kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Sokeri2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.3g8kcal0.7g0g0.6g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus1.6g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g6.8kcal0.7g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g88kcal4g13.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko35g44kcal2g6.9g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal1g3.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g126kcal5.7g19.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230