Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)31g73kcal6.1g1.3g4.8g0g
Ruohosipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g151kcal12.2g2.8g10g0g
Valittu annoskoko35g75kcal6.1g1.4g5g0g
Annoskoko puolitettuna17g38kcal3.1g0.7g2.5g0g
Arvot/100g100g217kcal17.5g4g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155