Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g9g25kcal1.6g0g1.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g2.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g6.6g20kcal0.9g0.1g1.8g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g3g5.8kcal0.1g0.8g0.2g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g2.2g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g5.4g3.7kcal0g0.8g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g136kcal6.8g5.4g9g0g
Valittu annoskoko35g68kcal3.4g2.7g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna17g34kcal1.7g1.4g2.3g0g
Arvot/100g100g195kcal9.8g7.8g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667