Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 5.2g12kcal0.9g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.6g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g117kcal5.8g1.4g9.6g0.8g
Valittu annoskoko35g59kcal2.9g0.7g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g29kcal1.5g0.4g2.4g0.2g
Arvot/100g100g169kcal8.3g2g13.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366