Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.9g0g1g0g
CousCous, keitetty 100g3.9g7.1kcal0.2g1.3g0.2g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%3.9g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2g7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g74kcal5.6g4.6g3.8g0.8g
Valittu annoskoko35g37kcal2.8g2.3g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.4g1.2g1g0.2g
Arvot/100g100g106kcal8g6.6g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338