Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)18g22kcal3.3g0.6g0.7g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g5.5g15kcal1g0g1.3g0g
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kuohukerma (Ingman)4.9g17kcal0.1g0.2g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g112kcal9g2.2g7.4g0.2g
Valittu annoskoko35g56kcal4.5g1.1g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g28kcal2.3g0.6g1.9g0.1g
Arvot/100g100g160kcal12.9g3.2g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895