Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 10g32kcal1g6.5g0.1g0.3g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g7.2g19kcal1.3g0g1.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)14g5.1kcal0.1g1g0.1g0.2g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g3.4g10kcal0.9g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g132kcal6.6g15.2g4.6g1g
Valittu annoskoko35g66kcal3.3g7.6g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g33kcal1.7g3.8g1.2g0.3g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944